Instalare ușoară, design cool, stil personalizat

Ce este GIRA System 55?

Un pătrat, posibilități infinite

System 55 de la Gira este în primul rând o platformă de succes. De ce? Pentru că îmbină o multitudine de funcții pentru tehnologii inteligente cu o gamă variată de opțiuni de design pentru a se adapta oricărui tip de amenajare. Soluția care face posibilă această versatilitate: un singur pătrat cu latura de 55mm.

Dimensiunile uniforme pentru modulele de funcții și pentru ramele corespunzătoare face ca proiectarea, logistica și instalarea întrerupătoarelor, dar și a altor funcții, să fie ușoare și durabile. Dezvoltările noi, integrabile perfect în sistem, sunt adăugate încontinuu celor peste 300 de funcții deja disponibile.

Este la fel de ușor să programezi funcții noi în instalațiile existente precum este să le modifici aspectul doar prin înlocuirea ramei.  Logica System 55 permite specialiștilor în electrice să configureze oferte personalizate pentru beneficiari cu nevoi și proiecte diferite.

gira_system-55_slideshow_event_900px_877

Clasic, boem, futurist? – Ai șase game de rame pentru orice tip de design

Gira System 55 face posibilă combinarea inserturilor și ramelor, disponibile într-un număr mare de culori și materiale. 5 tipuri de culori sunt disponibile în 6 game de întrerupătoare diferite. Varietatea combinațiilor care poate fi obținută oferă o multitudine de posibilități pentru crearea unor concepte originale de design interior cu dominante simple, clasice sau elegante.

Din octombrie vei avea la dispoziție noua gamă GIRA E3 cu soft touch:)

poza-6-game

Nu întrerupe stilul ca să adaugi o funcție nouă! Ai mai mult de 300 de funcții integrabile în cele 6 game GIRA

Gira System 55 oferă mai mult de 300 de funcții pentru clădiri inteligente care pot fi instalate în 6 game de rame diferite. De când a fost lansat, System 55 a fost rafinat și extins încontinuu pentru a include funcții și sisteme noi. Pe lângă sistemul de interfonie Gira o gamă variată de tehnologii pentru conexiune de date a fost integrată în sfera întrerupătoarelor.

poza-300-functii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s