Pune capăt haosului!

GIRA Profil 55 pentru instalații montate aparent

Vine un moment când prizele și întrerupătoarele din casă pur și simplu nu mai sunt suficiente, par că tot timpul îți stau în cale și de multe ori dau naștere unei aglomerări de cabluri imposibil de controlat.

Să ne gândim la bucătărie, spre exemplu, unde spațiul este esențial. Aici toate electrocasnicele necesare trebuie să fie conectate la o sursă de curent – cafetiera, toaster-ul, blender-ul, mixerul și chiar și radioul portabil. Ca să extindem mereu instalația electrică existentă trebuie să dărâmăm pereții și să instalăm cabluri noi.

gira_profil_55_anthrazit_560_1139595077

Există însă o soluție inteligentă și sigură pentru a face lumină în acest haos. Cu GIRA Profil 55 e ușor să extinzi instalația electrică existentă printr-o metodă care îți și permite să tot adaugi funcții. Profilul robust de aluminiu trebuie doar să fie fixat în perete, în locul unde există deja o sursă de alimentare. Pentru a face acest lucru, se scoate o priză existentă, căci Profil 55 acoperă la fix carcasa montată aparent. Se poate montat atât vertical, cât și orizontal.

gira-profil-55

GIRA Profil 55, care este disponibil în multiple variante de lungime, poate fi echipat cu toate funcțiile unei instalații electrice moderne. Poate fi folosit pentru montarea prizelor suplimentare pentru electrocasnicele mici din bucătărie, dar și pentru întrerupătoare, dimmere sau chiar transmițătoare pentru radioul încastrat de la GIRA. Numai datorită acestor caracteristici se obține mai mult spațiu și mai mult confort în bucătărie. Și asta ușor și rapid, pentru că nu este nevoie să spargem faianța sau să conectăm cabluri suplimentare.

Bineînțeles că GIRA Profil 55 se integrează perfect și în alte încăperi din casă – de exemplu în baie, unde senzorul radio de temperatură integrat asigură temperatura dorită la orice oră din zi. Montat lângă ușa de la intrare Profil 55 integrează componentele sistemului de interfonie GIRA. În atelierul amenajat la subsol, în camera de relaxare sau în garaj Profil 55 poate fi montat sub rafturile suspendate cu ajutorul a câteva suporturi de montare. Dacă fixăm piciorușe de susținere și un cablu de alimentare flexibil stă foarte bine chiar și pe un birou.

gira-profil-55_1

Fascinați de opțiunile de design ale unei instalații montate aparent?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s