Prize și întrerupătoare montate aparent: modele noi pentru o renovare cât mai ușoară a casei tale

Trebuie să recunoști că nu este întotdeauna ușor să găsești și să montezi prize și întrerupătoare atunci când vrei să îți renovezi casa sau să faci modificări prin diverse camere.  Grație însă gamei largi de variante de design de la Gira, poți schimba cu ușurință atât aspectul aparatelor, cât funcția acestora.

gira E2

Fie că vorbim de bucătărie, camera pentru copii sau biroul de acasă, întrerupătoarele și prizele sunt indispensabile. În cazul în care nu ai echipament tehnic de bază și vrei să reamenajezi, poți alege prize și întrerupătoare montate aparent. Cu un comutator Gira montat aparent, vei găsi soluția potrivită pentru fiecare stil de interior și zonă de instalare.

Gira E2

Cu un comutator montat aparent de la Gira, poți pune și aparate cu funcții de casă inteligentă  pe perete, unde nu ai instalate cabluri sau doze încastrate. Soluțiile montate aparent sunt astfel potrivite atunci când nu vrei să spargi pereții. Electricianul tău poate monta cu ușurință cablul necesar și doza aparentă.

Gira Studio

Cu ajutorul insert-urilor de la Gira System 55, gama de funcții poate fi, de asemenea, adaptată dorințelor tale. Sistemul presupune un concept modular practic, cu ajutorul căruia poți asambla, schimba și combina individual ramele și insert-urilor datorită dimensiunilor standard uniforme de 55 x 55 milimetri. Diferitele inserturi permit peste 200 de funcții diferite, de exemplu pentru controlul jaluzelelor și controlul încălzirii directe de pe perete.

Comutator montat aparent cu ramă Gira E2: design atemporal clasic

Simplu și durabil, rama de prize și întrerupătoarel Gira E2 s-a dovedit a fi un adevărat clasic de design de mai bine de 20 de ani. Cu forma sa liniară și culoarea atemporală, alb pur lucios, Gira E2 este ideal pentru reamenajarea în interior – și devine un punct de reper de design pe perete.

Gira Studio: Design cu aspect modern

Gira Studio

Rama Gira Studio reprezintă un accesoriu complex și o valorizare reală a designului. Prin designul rotund și versiunile din sticlă albă sau sticlă neagră, comutatorul montat aparent nu numai că stabilește accente excelente pe perete, ci și tendințe autentice de design. Pe pereții duri de beton ai unui apartament mansardat, de exemplu, Gira Studio impune cu succes stilul industrial urban. Gira System 55 servește ca supliment practic și aici, pentru a adapta funcțiile gamei montate aparent la cerințele tale individuale. Poți combina ramele din sticlă de înaltă calitate și insert-urile din plastic monocrom sau în contrast alb-negru, după cum dorești.

Gira Standard 55: varietate funcțională în design clasic

Suprafața lucioasă a ramelor Gira Standard 55 este extrem de ușor de îngrijit. Ca și celelalte rame din portofoliul Gira, acestea pot fi extinse și adaptate după cum este necesar. Cu colțurile și marginile rotunjite și carcasa din plastic rezistentă la impact, în alb crem sau alb pur lucios, această gamă de design este ideală pentru instalarea în zone orientate funcțional și camere umede, cum ar fi spălătoria.

Profilul Gira 55: banda multifuncțională pentru o flexibilitate maximă

Profilul Gira 55 cu inserturile sale funcționale în dimensiunile standard 55 x 55 milimetri este suplimentarea perfectă pentru instalația electrică existentă în bucătărie, biroul de acasă sau alte spații de locuit. Cu banda multifuncțională puteți realiza mai mult de 230 de funcții individuale în cel mai scurt timp. Pe lângă prizele suplimentare, comutatoarele și conexiunile la rețea, puteți, de asemenea, să adaptați o sursă de alimentare USB sau radio Gira, de exemplu, care poate fi implementată altfel doar ca o instalație montată la culoare.

Profil 55

Toate comutatoarele montate aparent de la Gira sunt disponibile în versiuni simple, duble sau triple și pot fi montate atât pe orizontală cât și pe verticală. Cu Gira Design Configurator ai posibilitatea prin realitate augmentată de a obține un preview a numeroaselor combinații de cadre și inserturi.

Care dintre aceste linii de design Gira ar adăuga un pic de strălucire pereților tăi? Spune-ne în comentarii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s