Eleganță în simplitate – conceptul de design al Gira Germania

“Simplitatea este forma supremă de sofisticare”. Clare Boothe Luce

Peste câteva luni minimalismul s-ar putea să nu mai fie în trend, cărțile lui Marie Kondo s-ar putea să ajungă în anticariate, iar lumea să îmbrățișeze stiluri care să implice ceva mai multe obiecte în decor. Între timp însă vor rămâne unii care vor aprecia în continuare eleganța simplității, formele pure, curate și suprafețele libere din case. 

decor minimalist cu Gira

În adevăratul spirit german, Gira a ținut mereu partea acestor ”rebeli” pentru care simplitatea este o religie. De la ramele de prize și întrerupătoare la aparatele pentru smart home, compania germană produce obiecte pentru locuințe care evocă o lume sofisticată prin însăși lipsa de complexitate. Tehnologia de ultimă oră este pusă în slujba designului purist, special pentru arhitecții, designerii de interior și proprietarii care apreciază stilul minimalist și elegant în proiectele lor.

gira e2 negru mat

Ca la orice stil de amenajare, detaliile sunt cele care dictează tonul și viziunea de ansamblu. De aceea, toate ecranele tactile, tastele cu senzori și aparatele de control iluminat, jaluzele și climatizare se încadrează perfect în ramele desenate de Gira. În felul acesta, orice înlocuire, reamenajare sau ”răzgândire” va păstra gustul inițial pentru simplu, în timp de tehnologia va fi adusă la zi. 

priza gira e2 alb

Vrei să afli mai multe despre produsele Gira, vrei să vezi cât te costă o casă inteligentă  în stil german și ce opțiuni de design ai? Scrie-ne și în maxim 24h revenim cu răspunsuri complete pentru toate întrebările tale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s